Twitter Facebook Feed

MAINAN PERASAAN


-ASSALAMUALAIKUM-



Ape ea yang dirasa sekarang nie? Debar? Tergamam? Suker? taw Nothing?. Em entahlah. Sebelum 2 mmg rase cm debar jek, tapi biler sedang berlaku cm bleh cover, then dah berlaku cm xdek per2 jek. Pelik2 jek perasaan nie. Rasa hati macam nk, tapi realitinyer tak bolehlah plak. Itulah hakikat yang perlu aku pegang n aku percaya. Setiap manusia berlainan tanggungjawab dan kepercayaan. Pendirian tue diciptakan sendiri oleh aku berdasarkan tanggungjawab yang dipegang.
Pe sebenarnyer motif entri nie?.

fikir2

Maybe aku sekarang nie diselubungi rasa kompius ngn perasaan sendiri kowt. ~pergh, macam nk masuk entri jiwang jek nie~. Nie mesti sebab ngh nengok citer Lagu Kita, so emosi pown ader sedikit terusik kowt. ~wahahahahahaha~ Law dah umor meningkat ginie kan, so bender2 maen ngn perasaan nie kompem akan terjadi. Nak xnak mmg kener terime gak hakikat maenan perasaan nie. Lebih2 lagi law perasaan tu bukan untuk yang sepatutnya. Redhakanlah jek perasaan tue bermain n pergi begitu sajek.

idup care sendiri

Jangan pulak pikir ader perasaan pada kaum sejenis ea, xpown perasaan pada owg yang dah kawen taw sebagainya. Saya masih normal ea. ~Kuikuikui~ Perasaan juzt hanyer sayer sendiri jek yang taw. Nk mention kat cinie cm risiko tinggi lak. Buatnyer manusia tu baca blog nie secara sengaja taw tak sengajer, x mampos saya kantoi. Cam poyo jek nanti. Biarlah menjadi rahsia bak lagu Siti Nurhaliza-Biarlah Rahsia-. ~Hehehehehe~
Hajat hati nk jek luperkan bender2 maenan perasaan nie. Tapi mmg susah kan?. Nasib bek lah maenan perasaan nie just aku jek yang rase tanpa yang di sana tahu. Baguskan sebab masih mampu menyorokkan hakikat itu. Hakikat perasaan kepada owg itu. Seronok law macam nie sebb juzt kiter jek yang taw perasaan kiter tanpa ader sowunk pown leh detect. Law malu pown sendiri tanggung kan?...~kuikuikui~
Aku sendiri sedar yang maenan perasaan nie hanyer boleh setakat maenan, bukan akan menjadi kenyataan pown. Hal nie sebab aku dah janji ngn diri sendiri supayer tidak boleh terjebak langsung dnegan perkare2 macam nie sbb masih ader tanggungjawab yang aku xselesaikan. Biarlah bender tue berlalu jek. Xsalah pown. Maenan kan, boleh diambil boleh dibuang. Yang sakit aku, yang happy pown aku. Kan bagus!!!!...Baru tdi taw kahabar owg tue. Cukuplajh setakat tue, xyah lebih2. Just menyampaikan berita. Biarlah...~jiwang sat~
Okehlah. Stop sal maenan perasaan. Bosan la plak citer sal nie. Cm xberkembang jek hidup. Sikit2 perasaan. So skunk nie, jalankan idup anda seperti biasa kerana itu lebih bahagia.
K...Daaaa...Adios....Salam

-Tot Harun-
Facebook
Twitter
Yahoo
Feed

1 comments:

cik @!en said...

ayat nie sesuai kot..

i choose to love you in silence,for in silence i find no rejection,i choose to love you in loneliness,for in loneliness,no one owns you but me..

heee... sweet kan??
just kdg2.. kita perlu dgr apa kata hati.. ^__^